O nama

DUGOGODIŠNJA TRADICIJA

Obiteljski dom Lesiv za starije i nemoćne osobe u privatnom je vlasništvu i smješten je u mirnom naselju. Objekat se nalazi u mirnom naselju, okružen velikim površinama zelenila što pruža umirujući efekt odmora u prirodnom ambijentu, te u vrlo ugodnom i osvjetljenom interijeru. Okolina izvan objekta je mirna i prilagođena šetnji, a u krugu ca. 200 m se nalaze Crkva, trgovina i autobusna stanica. Iza nas je dugogodišnje radno iskustvo utemeljeno na principu profesionalnog i humanog odnosa prema korisnicima. 

Smještaj može biti dnevni, tjedni ili mjesečni ovisno o potrebama i stanju korisnika. Brigu o korisnicima vodi stručno osposobljeno i iskusno medicinsko osoblje u dva tima, pod nadzorom liječnika specijaliste, uz redovito i svakodnevno praćenje vitalnih funkcija, provođenje kontrole doziranja i primjene ordinirane terapije, te općeg i zdravstvenog stanja korisnika. 

Naš dom prvenstveno pruža usluge trajnog smještaja pokretnim, polupokretnim i nepokretnim osobama. Također je moguća usluga privremenog ili povremenog boravka, oporavka nakon operativnih zahvata i postinzultnih stanja. Nastojimo osigurati što udobniji boravak i maksimalno pridonijeti zdravstvenom i općem oporavku svakom pojedinom korisniku te olakšati prolazak kroz teške situacije samim korisnicima i njihovim obiteljima.