O nama

DUGOGODIŠNJA TRADICIJA

Obiteljski dom Lesiv za starije i nemoćne osobe u privatnom je vlasništvu i smješten je u mirnom naselju. Objekat se nalazi u modernoj zgradi, okružen velikom površinom zelenila što pruža umirujući efekt odmora u prirodnom ambijentu, te u vrlo ugodnom i osvjetljenom interijeru. Okolina izvan objekta je mirna i prilagođena šetnji, a u krugu ca. 200 m se nalaze Crkva, trgovina i autobusna stanica. Iza nas je dugogodišnje radno iskustvo utemeljeno na principima profesionalnog i humanog odnosa prema korisnicima. 

U prizemlju objekta se nalazi stacionar za produženo liječenje. Smještaj u stacionaru je namjenjen osobama koje zahtjevaju intezivnu zdravstvenu njegu nakon hospitalizacije, nakon opsežnih kirurških zahvata, te u terminalnim fazama bolesti. Pružamo kompletnu medicinsku skrb tjekom 24 sata. Smještaj može biti dnevni, tjedni ili mjesečni ovisno o potrebama i stanju korisnika. Brigu o korisnicima vodi stručno osposobljeno i iskusno medicinsko osoblje u dva tima, pod nadzorom liječnika specijaliste, uz redovito i svakodnevno praćenje vitalnih funkcija, provođenje kontrole doziranja i primjene ordinirane terapije, te općeg i zdravstvenog stanja korisnika. 

Naša ustanova prvenstveno pruža usluge trajnog smještaja pokretnim, polupokretnim i nepokretnim osobama, ukoliko ne postoje zapreke pri ispunjavanju uvjeta za smještaj. Također je moguća usluga privremenog ili povremenog boravka, oporavka nakon operativnih zahvata i postinzultnih stanja te palijativna skrb. Nastojimo osigurati što udobniji boravak i maksimalno pridonijeti zdravstvenom i općem oporavku svakom pojedinom korisniku te olakšati prolazak kroz teške situacije samim korisnicima i njihovim obiteljima.